A kosár üres
arany-plusz-csomag
superior-csomag
Slide One
Slide Two
PlayPause
previous arrow
next arrow

BÉBIUTASKÍSÉRŐ - Rólunk

Legfontosabb küldetésünk az új élethelyzetbe kerülő szülők gyermekvállalással kapcsolatos minden pénzügyi, hivatali ügyének teljes körű átvállalása. Az új élethelyzet sok esetben a munkáltató számára is ismeretlen terület. Célunk az, hogy ebben a bonyolult és bürokratikus rendszerben minden forint időben, teljes összegében eljusson a családi kasszába. Számos szolgáltatásunkkal biztosítjuk azt, hogy mindenki megkapja azt, ami tényleg "jár" a számára. Minden esetben teljes körű tanácsadás keretében felmérjük ügyfeleink aktuális biztosítotti helyzetét. Vagyis azt, hogy milyen ellátás(ok)ra jogosultak. Tapasztalataink alapján nagyon ritka az, hogy valaki az első pillanattól tudja, hogy mindent megtett-e a társadalombiztosítás, az szja, az állami támogatások, önkormányzati rendszerek és öngondoskodással elérhető juttatások kihasználásáért. Ügyfeleink által legtöbbre értékelt előnyünk a tudás, a teljeskörűség, és a gyorsaság. Az átláthatóság kedvéért számszerűsítjük az ellátásokat, az elintézendő ügyeket pedig átvállaljuk. Megmutatjuk, hogy velünk együttműködve mennyivel kaphat magasabb ellátást a szülő, a gyermek, a család. A határidőket szem előtt tartva mindent lebonyolítunk, ami a szerződés időtartama alatt felmerülhet. A megbízásunkat legtöbb esetben a gyermek 3 éves koráig teljesítjük, mindig az aktuális járandóság kezdő időpontjához igazodva, végül is a GYES időszak végével a munkába állásig. Vagy éppenséggel a kistestvér születéséig.


Sok szülővel találkozunk, akik önállóan kezdenek bele az ügyek intézésébe. Elmondásaik szerint gyakran félreinformálják őket még olyan helyen is, ahol hiteles információt várnak. Szintén nehézséget okoz, hogy a munkáltató rugalmatlansága, tájékozottságának hiánya miatt ezek a szülők jelentős pénzösszegtől esnek el. Számukra sokkal több utánajárást vonhat maga után a hivatalok felkeresése, az Internet böngészése, a saját ügyeik tisztázása, vagy a hibák korrigálása. Ezzel együtt sok értékes időt is elveszítenek a megismételhetetlen pillanatokból, a ma annyira sokat megfogalmazott ÉN-időből.


A BabaTB-vel megszámlálhatóan több pénzt, mérhetően több időt nyernek ügyfeleink: a teljesség igényével gondoskodó családok.

Szolgáltatásaink, részletek

Szolgáltatásaink listája tartalmazza a pénzbeli ellátások igénylését, okmányok megszerzését vagy pótlását. Ezeken kívül egyéb társadalombiztosítás (tb) ügyekkel is foglalkozunk, (például táppénzszámítások, nyugdíjra felkészülés) valamint KATA-s egyéni vállalkozók, és könyvelő vállalkozások számára is biztosítunk egyéni ajánlatokat. Számos csomagajánlatunk tartalmazza azokat a professzionális lehetőségeket, amelyeket a babát váró pároknak kínálunk. Minden ajánlatunk 100%-ban személyre szabott: közös beszélgetés során döntjük el együtt, hogy szülőként melyik az ideális. Fontos lehet vállalkozói szemszögből is tekinteni az időszakot, amelyről nem feledkezünk el. A csomagok a bennük foglalt elintézendők mellett tanácsadást is tartalmaznak, amely jelentős biztonsági hátteret ad. Általában a gyermek 3 éves koráig tartjuk a kapcsolatot a szülőkkel, és segítjük a különféle ellátások közötti váltást. Hiszen ezek nem automatikusak, a jó előkészítésen, helyes igénylésen múlik minden. Támogatjuk a megfontolt döntéshozatalt, ha az anyuka már visszamenne dolgozni (például a gyermek 3 éves korában), esetleg tervezik a következő babát.

0
Boldog babák száma
0
Beszerzett okmányok
0
Megtalált Forintok
könyvelés

Zilicon könyvelőiroda

A számos könyvelő iroda közül kiemelkedni nehéz, de a Zilicon Kft. tesz azért, hogy ne egy legyen a sok közül, hanem követendő példaként járjon a többiek előtt.
Mi sem mutatja ezt jobban, mint hogy 2001-es fennállásunk óta folyamatosan bővülő ügyfélkörünk elégedettsége egyre fokozódik. Mert mi odafigyelünk az ügyfeleink igényeire, kéréseire, merünk változtatni és fejleszteni ha szükséges. 

Ügyfeleink véleménye

Partnereink

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Üzenetküldés

Kiállítás feliratkozó

Facebook

Elérhetőség

Cégnév: 
Zilicon Szolgáltató Kft.

Cím: 
2092 Budakeszi, Virágvölgy utca 2.

Személyes átvétel itt:  
1089 Budapest, Orczy út 6. II/204.

Online fizetés a weboldalunkon a CIB Bank támogatásával

CIB Bank Logos

cib payments fizetes