ÉV TERMÉKE 2014 a baba-mama kategóriában

Baba TB Gyöngyszem csomagja elnyerte az ÉV TERMÉKE 2014 díjat a baba-mama kategóriában.

A fogyasztók döntése alapján mi bizonyultunk a legjobbnak.

A legnépszerűbb, Magyarországon is kapható termékeket a fogyasztók döntését elemző GfK Hungária által végzett reprezentatív, 2000 fős kutatás alapján választják ki. A termékeket szakmai zsűri pontozza, majd a fogyasztók értékelik őket kategóriánként.

A Product of The Year, vagyis az Év Terméke Díj a világszerte ismert innovációs termékdíjazási rendszer. A díjat először Franciaországban adták át 1986-ban, mostanra már több mint 30 országban ítélik oda.

A díjra a gyártók a gyorsan forgó fogyasztási cikkek (FMCG) kategóriáiban nevezhetik azokat termékeiket, amelyekkel újítót és innovatívat alkottak akár csomagolás, akár hatóanyag tekintetében. A magyarországi termékekről a GfK reprezentatív kutatásának keretein belül a fogyasztók mondtak véleményt.

A díjnyertes termék az Év Terméke Díj logóját viselheti, amely a tapasztalatok szerint piaci előnyt jelent kereskedelemben

Köszönjük azoknak, aki hozzájárultak ehhez és minket választottak. Reméljük, a közeljövőben az egyre bővülő szolgáltatásainkkal meg tudjuk hálálni a minket választó családok bizalmát.