Az SZJA-val összefüggő kedvezmények, támogatások is jól jönnek a családi kasszában!

Amikor egy család növekszik, és gyermeket vállal a pár, ott nagy változások vannak kialakulóban. Új felelősség és új kötelezettségek jelennek meg, ami újabb kiadásokkal is együtt jár. A családi kasszába ilyenkor minden plusz bevétel jól jön, de ezeket természetesen nem csak önerőből lehet előteremteni. A különféle támogatások és kedvezmények között sok olyan van, ami a gyereket vállaló párokat, a kisgyermekes családokat segíti. Ezeket vétek nem kihasználni és nem élni velük, mert a gyerekek jólétét és boldogságát is építik.

Az SZJA-val összefüggő kedvezmények, támogatások is jól jönnek a családi kasszában!

Az egyik legismertebb SZJA-val összefüggő kedvezmények egyike a családi adókedvezmény, illetve a magzati adókedvezmény. Ezen felül vannak még további, olyan SZJA-val összefüggő kedvezmények, amiket igénybe véve egy család spórolni tud, illetve támogatást kap a gyerekvállaláshoz, illetve gyerekneveléshez. Az SZJA-val összefüggő kedvezmények közé tartozik bizonyos betegségekre igényelhető kedvezmény. Ezeket öt évre visszamenőleg megkaphatja az arra jogosult beteg a szükséges dokumentáció benyújtását követően. Végül azok a szülők, akik rendelkeznek a megfelelő tagsággal, egészségpénztár és nyugdíjpénztár SZJA kedvezményüket is érvényesíteni tudják. Évente ezek együttesen többszázezer forintot is kitehetnek, 3 kiskorú gyerektől pedig milliós összegről beszélünk, amelynek érvényesítése a szülőknek nem is egyszerű feladat! Ezekre célszerű előre készülni, tervezni.

Ez így elsőre rengeteg utánajárásnak tűnhet, nem is tagadjuk, kell hozzá idő és energia. Kinek van erre kapacitása, főleg akkor, ha ezerfelé kell szakadnia, száz meg száz dolgot elintézni annak érdekében, hogy a családjának a legjobb körülményeket tudja megteremteni és fenntartani?

Nem kell egyedül magadra vállalnod az ügyintézés minden fáradalmát és bosszúságát, hagyd inkább ránk, a BabaTB-re! Első körben azt javasoljuk, hogy tájékozódj és tudd meg, hogy mik azok az SZJA-val összefüggő kedvezmények, amiket igénybe tudsz venni a jövőben. Ezután pedig már csak annyi dolgod lesz, hogy mindent ránk bízol! A szükséges információk és adatok birtokában mi mindent rövid idő alatt fel tudunk deríteni és el tudunk intézni.

Időhiány vagy kevés információ miatt ne maradj le az SZJA-val összefüggő kedvezményekről, támogasd családodat minden lehetséges módon! A további információkért keress minket bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!